Material/utstyr

Ski IL Håndball har egen nettbutikk:

Nettbutikk Ski IL Håndball

Leveringstid:
Ved bestilling innen onsdag, er det utlevering på fredager uken etter hos tilsynsvakten i hallen med forbehold om at varene er på lager.
Ved feil eller mangler ved levering ta kontakt med Lene Lothe (dagligleder) Epost: dagligleder@skihandball.no

I klubbens nettbutikk er det også muligheter for å kjøpe produkter fra EXPLENDO som er leverandør av nettbutikkløsningen. Inntektene fra dette salget går til klubbens aktiviteter.

Kjøp av drakter midt i sesongen:
Det er fult mulig å kjøpe seg en ekstra drakt under sesongen.
Vennligst benytt vedlagte link:

Bestilling av ekstra drakt under sesong

Ski IL Håndball har avtale med GMAX på Ski Storsenter. Dette er klubbens leverandør av utstyr. Som gruppe vil vi få gode rabatter på innkjøp til lagene samtidig som våre medlemmer får rabatter på personlige kjøp.

Ski IL Håndball får 20 % på Umbro og Mizuno til privatbruk og 10 % på øvrige produkter fra G-Sports ordinære sortiment. Alle innkjøp gjort av medlemene med det digitaleklubbkortet summeres og gir håndballgruppa en liten bonus (3%) i slutten av året, basert på totalsum. Husk derfor å vise det digitaleklubbkortet når du handler!  Klubbkortene lastes ned etter henvisning på mail fra klubben og GMax.